Producenci
Promocje
Podajnik do serwetek VV
Podajnik do serwetek VV
70,00 zł 10,00 zł 56,91 zł 8,13 zł
szt
Polityka prywatności

ATP Sp. z o.o. szanuje prawo użytkowników do prywatności.
Dba, ze szczególną troską, o ochronę ich danych osobowych oraz stosuje odpowiednie rozwiązania technologiczne zapobiegając ingerencji w prywatność użytkowników osób trzecich. Chcielibyśmy, by każdy Internauta korzystający z naszych usług i odwiedzający nasze strony czuł się w pełni bezpiecznie.

Dane osobowe
W formularzu zamówienia należy podać dane osobiste, takie jak: imię i nazwisko, adres zamieszkania, nr telefonu, adres e-mail. W formularzu należy też zaznaczyć, czy jest się osoba pełnoletnią, a także - zgodnie z aktualnie obowiązującą Ustawą o ochronie danych osobowych - wyrazić zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych dla celów ATP.
Należy pamiętać, że wyrażenie zgody przez użytkownika na przetwarzanie przez ATP jego danych osobowych dla celów marketingowych jest całkowicie dobrowolne. Każdemu użytkownikowi przysługuje prawo do wglądu i poprawiania podanych przez siebie danych.
Przetwarzamy dane użytkownika za jego zgodą, m. in. w celu wysyłania materiałów promocyjno-informacyjnych, oferowania produktów, badania rynku. Dane te pomagają nam w określeniu upodobań użytkowników, a tym samym - doskonaleniu kierowanej do nich oferty. Korzystamy ponadto z informacji o użytkownikach dla sprawniejszego organizowania promocji i konkursów. Wiedząc do kogo mają one być skierowane, łatwiej definiujemy ich ostateczną formułę i kształt.
ATP informuje, że jest administratorem danych osobowych przetwarzanych w ramach sklepu internetowego.

Niepożądane treści
W naszym serwisie nie ma miejsca na treści, które są sprzeczne z prawem polskim i międzynarodowym, nawołujące do nienawiści rasowej, wyznaniowej czy etnicznej i uważanych powszechnie za nieetyczne.

Dobre rady
Użytkowniku, pamiętaj o tym, że:
- Dane podane przez Ciebie przy zamówieniu znasz tylko Ty i ATP. Z naszej strony gwarantujemy, że nikomu nie zostaną ujawnione, Ty też zachowaj ostrożność w udostępnianiu ich osobom trzecim;
- Wiele osób korzystających z sieci będzie chciało wyciągnąć od Ciebie informacje na Twój temat i użyć ich przeciwko Tobie lub innym osobom. Mogą to czynić z chęci zysku lub po prostu w ich mniemaniu dobrej zabawy, toteż zachowaj ostrożność.

do góry
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl